PRODUKTNYHET: Ny monitorkontroller från Audient

PRODUKTNYHET: Ny monitorkontroller från Audient

Engelska Audient lanserade nyligen Nero, en monitorkontroller med det mesta man kan önska.

Audient Nero kommer med god anslutbarhet med bland annat fyra stereoingångar, tre stereoutgångar för monitorer, utgång för subwoofer, S/PDIF-ingång, fyra separata hörlursutgångar, och mycket mer. Själva volymjusteringen sköts av en specialtillverkad attenuator, vilket ska borga för exakt volymmatchning mellan vänster och höger kanal. Nero har flera funktioner för medhörning: inbyggd talk-back-mikrofon samt ingång för extern dito, justerbar DIM och förstärkning, med mera. Användaren har även möjlighet att anpassa kontrollerns funktioner via så kallade Smart Touchpoints. Nero är robust byggd i metall för lång hållbarhet, och de flesta in- och utgångar kopplas med telejack.

Pris: ca 500 dollar
Tillverkare: Audient, audient.com

PRODUKTNYHET: Meteora HH från Fender är här

PRODUKTNYHET: Meteora HH från Fender är här

PRODUKTNYHET: IK Multimedia släpper en trummaskin i UNO-serien

PRODUKTNYHET: IK Multimedia släpper en trummaskin i UNO-serien