PRODUKTNYHET: Videokamera för musiker från Zoom

PRODUKTNYHET: Videokamera för musiker från Zoom

Japanska Zoom tycker uppenbarligen inte att det räcker att spela in ljudet vid repetition och framförande. Nu släpper de Zoom Q2n-4K, en 4K kamera med två mikrofoner i X/Y-konfiguration, för musiker.

Zoom Q2n-4K är en portabel videokamera med 4K UHD-upplösning som är tänkt att användas för inspelning av repetition, framförande och live-streaming. Kameran har funktioner som 150 graders vidvinkel, LCD-skärm samt speciella scen-inställningar för att snabbt komma igång i de flesta miljöer. Mikrofonerna, som går att använda separat från kameran om man bara vill spela in ljud, är monterade i en X/Y-konfiguration och klarar upp till 120 dB ljudtryck. Zoom Q2n-4K spelar in 24 bitar okomprimerat ljud med upp till 96 kHz samplingsfrekvens, och det finns även högpassfilter, digitala mätare, USB, HDMI samt hörlursutgång för medhörning.

Tillverkare: Zoom, www.zoom.co.jp
Pris: 250 euro

PRODUKTNYHET: Lexicon 480L, nu för UAD-plattformen

PRODUKTNYHET: Lexicon 480L, nu för UAD-plattformen

PRODUKTNYHET: Harmonisk distortion från Softube

PRODUKTNYHET: Harmonisk distortion från Softube