PRODUKTNYHET: Harmonisk distortion från Softube

PRODUKTNYHET: Harmonisk distortion från Softube

Svenska utvecklaren Softube fortsätter att leverera plugins av hög kvalitet, senast ut är Harmonics Analog Saturation Processor, som inte helt oväntat är en dist- och saturationsprocessor med analog karaktär.

Softube Harmonics kommer med fem olika algoritmer, modellerade från analoga förlagor, för olika typer av saturation och distortion. Utöver de förväntade ljudinställningarna, inklusive hög- och lågpassfilter, hittar du Softubes Dynamic Transient Control-teknik. Denna teknik gör det möjligt att bibehålla, och förtydliga, dynamik även vid hård distortion. Detta gör pluggen extra intressant för den som önskar processa vissa ljud kraftigt utan att tappa för mycket dynamik. Softube skickar också med en THD-mätare i pluggen, så man har koll på exakt hur mycket distortion som genereras.

Pris: 149 dollar
Tillverkare: Softube, www.softube.com

PRODUKTNYHET: Videokamera för musiker från Zoom

PRODUKTNYHET: Videokamera för musiker från Zoom

TEST: Yamaha Genos

TEST: Yamaha Genos