PRODUKTNYHET: Monoment Bass från Softube

PRODUKTNYHET: Monoment Bass från Softube

Svenska Softube ligger inte på latsidan utan fortsätter att lansera högkvalitativa produkter. Senast ut är bassynten Monoment Bass.

Monoment Bass är en nyutvecklad bassynt som är tänkt för modern musikproduktion. Softube har fokuserat på stora och solida ljud med mycket övertoner, som ändå ska vara lättmixade. Trots namnet är alla basljud i Monoment Bass inspelade i stereo, och synten kommer med verktyg för att enkelt justera stereobilden. Monoment Bass kommer även med reglage för virtuellt åldrande, och adderar funktioner som brus, drift, grus, mojo samt fängelsehålor och drakar, vad nu det betyder. Monoment Bass fungerar på 64-bitars Windows och Mac och demoversioner finns att tillgå på tillverkarens hemsida.

Pris: 99 euro
Tillverkare: Softube, www.softube.com

PRODUKTNYHET: Yamaha uppdaterar DXR-serien

PRODUKTNYHET: Yamaha uppdaterar DXR-serien

PRODUKTNYHET: Fransk FM-synt med 300 rösters polyfoni

PRODUKTNYHET: Fransk FM-synt med 300 rösters polyfoni