PRODUKTNYHET: Yamaha uppdaterar DXR-serien

PRODUKTNYHET: Yamaha uppdaterar DXR-serien

Yamahas aktiva PA-högtalare i DXR-serien är uppskattade både för ljudet och pålitligheten. Nu lanserar Yamaha en uppdaterad MKII-version, med ännu bättre prestanda.

Yamahas DXR-serie består av fyra modeller, där den största skillnaden mellan modellerna är storleken på baselementen. Men det är inte basen som fått sig en översyn i MKII-varianten, utan diskanten. Den nya serien har fått en ny 1,75” neodymiumdiskant, som är både större och lättare än sin föregångare. Den nya diskanten ska ge ett tydligare ljud, samtidigt som ljudtrycksförmågan ökar med en eller ett par dB beroende på modell. Huruvida priserna är samma som tidigare är oklart, men vad vi vet är att Yamaha lämnar samma fina garanti, hela sju år vid registrering.

Pris: uppgift saknas
Tillverkare: Yamaha, www.yamaha.se

PRODUKTNYHET: Boss lanserar en ny serie med digitala gitarrpedaler

PRODUKTNYHET: Boss lanserar en ny serie med digitala gitarrpedaler

PRODUKTNYHET: Monoment Bass från Softube

PRODUKTNYHET: Monoment Bass från Softube