PRODUKTNYHET: Fransk FM-synt med 300 rösters polyfoni

PRODUKTNYHET: Fransk FM-synt med 300 rösters polyfoni

Är du lika seriös som Kodamo vad det gäller FM-syntes så kan deras EssenceFM var något för dig.

Kodamo är ett nystartat franskt företag vars första produkt är en modern FM-synt, EssenceFM, och kommer med en mängd funktioner. Vi återfinner bland annat pekskärm i färg, redigerbara vågformer, resonanta filter, dubbla effektprocessorer samt 32-bitars DSP. Men specifikationen som överraskar mest är antalet röster. EssenceFM har enligt uppgift 300 rösters polyfoni, mer än vad man rimligtvis kan behöva. Synten är tänkt att släppas i december, och priset kommer förmodligen att hamna någonstans mellan 800–1 200 Euro.

Pris: Okänt
Tillverkare: Kodamo, kodamo.fr

PRODUKTNYHET: Monoment Bass från Softube

PRODUKTNYHET: Monoment Bass från Softube

PRODUKTNYHET: Både DSP och FPGA i Antelopes nya interface

PRODUKTNYHET: Både DSP och FPGA i Antelopes nya interface