PRODUKTNYHET: Uppgradera OP-Z med CV och MIDI

PRODUKTNYHET: Uppgradera OP-Z med CV och MIDI

Svenska Teenage Engineering släppte för inte så länge sedan grooveboxen OP-Z, en kombinerad synt och sequencer med inbyggda multimediafunktioner. Vad som dock saknades var CV och MIDI, något som nu åtgärdats med insticksmodulen oplab ZM-1.

Oplab ZM-1 är en modul som ger både CV- och MIDI-funktionalitet till Teenage Engineerings groovebox OP-Z. ZM-1 är bestyckad med fyra 3,5mm minijack, tre för CV ut och en för gate, med vilka man kan styra syntar och trummaskiner med CV/Gate. Teenage Engineering skickar även med en kabel så att det går att koppla in och styra vanlig MIDI-utrustning med standard DIN-kontakt.

Pris: 1 595 kronor
Tillverkare: Teenage Engineering, www.teenageengineering.com


PRODUKTNYHET: Telefunken V76 finns nu för UAD-plattformen

PRODUKTNYHET: Telefunken V76 finns nu för UAD-plattformen

PRODUKTNYHET: Punkpop från Toontrack

PRODUKTNYHET: Punkpop från Toontrack