PRODUKTNYHET: Minimoog, nu för iOS

PRODUKTNYHET: Minimoog, nu för iOS

När Moog lanserade Minimoogen 1970 var det nog få som anade vilket avtryck denna synt skulle lämna i musikhistorien. Idag, nästan 50 år senare, är Minimoogen lika aktuell som då och kommer nu som app för iOS.

Minimoog Model D är en av Moogs mest legendariska syntar och har använt på otaliga hits de senaste fem decennierna, bland annat av storheter som Michael Jackson, Bob Marley och Dr Dre. Nu lanserar Moog Minimoog Model D app för all 64 bitars iOS utrustning, och passar på att uppdatera den med bland annat fyra noters polyfoni, inbyggd arpeggiator, ping-pong delay, realtids loop-inspelare och mycket annat. Minimoog appen är kompatibel med AUv3, Ableton Link, Inter-App Audio och Audiobus.

TILLVERKARE: MOOG, WWW.MOOGMUSIC.COM
PRIS: 4.99 DOLLAR
 

GUIDE: App to date

GUIDE: App to date

PRODUKTNYHET: Line 6 släpper Echo Farm för alla

PRODUKTNYHET: Line 6 släpper Echo Farm för alla