PRODUKTNYHET: TK Audio firar tio år med limiterad kompressor

PRODUKTNYHET: TK Audio firar tio år med limiterad kompressor

Thomas “TK” Kristianssons företag TK Audio började sin tillverkning av high-end studioprodukter i Halmstad för snart tio år sedan. Detta firas med en limiterad utgåva av TKs första produkt, kompressorn BC1.

Busskompressorn TK Audio BC1, som snabbt blev en succé när den släpptes 2008, kommer nu i en limiterad upplaga på 100 exemplar under namnet BC1 ltd. Till skillnad från tidigare versioner har BC1 ltd bestyckats med ett “Grab” läge som ska ge en tydligare kompressionskaraktär, vilket ska vara användbart för till exempel trummor, eller för att få hela mixen att låta livligare. BC1 ltd har även fått en THD knapp, med vilken det ska gå att få en lätt överstyrning för smakfull distortion. Sist, men inte minst, är högpassfiltret för sidechain-signalen uppdaterad med tre frekvenslägen att välja mellan.

PRIS: 12 495 KRONOR
TILLVERKARE: TK AUDIO, WWW.TKAUDIO.SE
 

PRODUKTNYHET: Avantone släpper ersättningsmembran till NS-10

PRODUKTNYHET: Avantone släpper ersättningsmembran till NS-10

GUIDE: Bygg din egen gitarrpedal, del 3

GUIDE: Bygg din egen gitarrpedal, del 3