PRODUKTNYHET:  Svenska Klevgränd släpper kassettbandsemulator

PRODUKTNYHET: Svenska Klevgränd släpper kassettbandsemulator

Svenska mjukvaruutvecklaren Klevgränd lanserade för några månader sedan webbsidan WEB Cassette, en sida där man kan ladda upp ljud och bearbeta dem genom Klevgränds kassettbandsemulator. WEB Cassette blev snabbt väldigt populär och nu följer Klevgränd upp sidan med en plugin, DAW Cassette, så att du kan använda effekten direkt i ditt inspelningsprogram.

DAW Cassette emulerar, precis som sin föregångare WEB Cassette, ljudet från kassettband och kassettbandspelare från förr. Klevgränd har noga emulerat bandmättnad, distorsion, brus och wobble, för ett så autentiskt 80-tals ljud som möjligt. DAW Cassette ger dig möjlighet att välja mellan tre olika bandtyper, Normal, Chrome och Metal, samt tre olika typer av brusnivåer. Det går även att ställa in ställa in kvaliteten på bandet, tonhuvudet samt motorn i bandspelaren. DAW Cassette finns ute nu för Windows, Mac och IOS.

PRIS: WINDOWS / MAC CA 40 DOLLAR, IOS CA 11 DOLLAR
TILLVERKARE: KLEVGRÄND PRODUKTER AB, WWW.KLEVGRAND.SE
 

PRODUKTNYHET: Flux släpper modern kanallimpa

PRODUKTNYHET: Flux släpper modern kanallimpa

PRODUKTNYHET: Ny studiohörlur från PreSonus

PRODUKTNYHET: Ny studiohörlur från PreSonus