PRODUKTNYHET: Rysk virtuell choruspedal, helt gratis

PRODUKTNYHET: Rysk virtuell choruspedal, helt gratis

Ryska Mercuriall Audio är ett relativt nystartat företag som redan nått framgång med sina förstärkar- och pedalemuleringar. Mercuriall fokuserar på att med modern teknik, bland annat State-Space modeller och artificiell intelligens, modellera klassisk analog ljudutrustning. Nu släpper Mercuriall en choruspedal för gratis nedladdning.

Mercuriall Audio WS-1, som den nya pluggen heter, är en klassisk choruseffekt för gitarrister, noggrant modellerad från en analog förlaga. Det går att styra Depth, Speed, Mix, Mono/Stereo samt On/Off, precis som sig bör på en choruspedal, och pluggen finns för VST, AU och och AAX både för Windows och Mac.

PRIS: GRATIS
TILLVERKARE: MERCURIALL, WWW.MERCURIALL.COM
 

PRODUKTNYHET: Europa för alla

PRODUKTNYHET: Europa för alla

TEST: Roli Blocks

TEST: Roli Blocks