PRODUKTNYHET: Analog processor från Initial Audio

PRODUKTNYHET: Analog processor från Initial Audio

Initial Audio släpper en plugg som modellerar klassisk analog musikutrustning.

Det råder ingen brist på ”analoga” pluggar för digital mix, men Initial Audio tyckte trots det att det var dags att släppa en till. Analog Pro är en plugg som modellerar flera analoga förlagor. Du hittar emuleringar av bandspelare, vinylspelare, samt rör; allt det där som sägs kunna värma upp sterila inspelningar. Analog Pro ger användaren tillgång till många inställningsmöjligheter, och det går att finjustera allt från brus, flutter och wow, till eq och olika typer av impulser. Pluggen kommer med ett vintage-inspirerat gränssnitt och finns för både Windows och Mac.

Pris: 80 dollar
Tillverkare: Initial Audio, initialaudio.com

PRODUKTNYHET: IK Multimedia släpper en trummaskin i UNO-serien

PRODUKTNYHET: IK Multimedia släpper en trummaskin i UNO-serien

PRODUKTNYHET: Exklusivt interface från Antelope

PRODUKTNYHET: Exklusivt interface från Antelope