PRODUKTNYHET: Europa för alla

PRODUKTNYHET: Europa för alla

Svenska Propellerhead, som ligger bakom den populära musikmjukvaran Reason, släpper nu en av sina mest populära syntar som VST och AU plug-in.

Propellerheads vågtabellsynt Europa, som släpptes förra året och som ingår i den senaste versionen av Reason, kommer nu i en VST- och AU-version för Windows och Mac. Europa som plug-in har precis samma ljud och kontroller som originalet, och kommer bland annat med tre oberoende syntmotorer, avancerat spektralt filter, kraftfulla modulationsmöjligheter, komplett effektenhet och mycket mer. Samtidigt som Propellerhead släpper Europa som plug-in lanserar de även en ny sida för Europa, där man direkt från webbläsaren kan lyssna och interagera med synten. Webbversionen av synten bygger på Propellerheads ‘Rack Extension’ teknologi och enligt tillverkaren är det första gången en sådan teknik används på webben.

PRIS: 149 EURO FÖR VST/AU, GRATIS FÖR INNEHAVARE AV REASON 10
TILLVERKARE: PROPELLERHEAD, WWW.PROPELLERHEADS.SE

PRODUKTNYHET: Stor efterklang från Electro Harmonix

PRODUKTNYHET: Stor efterklang från Electro Harmonix

PRODUKTNYHET: Rysk virtuell choruspedal, helt gratis

PRODUKTNYHET: Rysk virtuell choruspedal, helt gratis