PRODUKTNYHET: Stor efterklang från Electro Harmonix

PRODUKTNYHET: Stor efterklang från Electro Harmonix

Den senaste tiden har vi fått se en hel del nya reverbpedaler från ett flertal tillverkare, Electro Harmonix fortsätter denna trend och förhandsvisar nu den nya gitarrpedalen Oceans 11.

Oceans 11 är en kompakt gitarrpedal med elva olika typer av reverb. Det går att välja mellan klassiska rumstyper som Room och Hall, plåt- och fjäderreverb, reverb med eko, olika typer av reverb med modulation och tremolo, samt många fler. Oceans 11 har fyra reglage för de vanligaste parametrarna, men det går även att komma åt flera variationer av reverben samt avancerade inställningar genom ‘mode’-knappen, som gör att reglagen får en dubbel funktion.  Pedalen har även en ingång för en extra fotpedal, vilken gör det möjligt att enkelt skapa oändliga reverb-ljudmattor, samt ‘Tail switch’ - en funktion som låter dig bestämma om reverbet ska klinga ut eller stoppas direkt när pedalen ställs i bypass-läge.

PRIS: OKÄNT
TILLVERKARE: ELECTRO HARMONIX, WWW.EHX.COM

PRODUKTNYHET: Basen är basen i Native Instruments TRK-01

PRODUKTNYHET: Basen är basen i Native Instruments TRK-01

PRODUKTNYHET: Europa för alla

PRODUKTNYHET: Europa för alla