PRODUKTNYHET: Propellerhead släpper en modulärsynt för Reason

PRODUKTNYHET: Propellerhead släpper en modulärsynt för Reason

Svenska Propellerhead, som ligger bakom den populära mjukvaran Reason, släpper nu en modulärsynt, Complex-1.

Complex-1 är en nyutvecklad modulärsynt från Propellerhead. Synten är enligt tillverkaren en dröm för syntälskare, och kommer med teknik baserad både på Don Buchla och Robert Moogs designer. Ljudmotorn bygger på Propellerhead DSP med x4 översampling och levereras med de flesta moduler man förknippar med modulärsyntar, bland annat oscillatorer, filter, enveloper och mycket annat. För dem som inte arbetat med en modulärsynt tidigare, kan det vara skönt att veta att Complex-1 kommer med över 150 förinställda ljud, och enligt tillverkaren är synten kapabel till allt från klassiska syntljud till esoteriska ljudexperiment.

Pris: 99 euro
Tillverkare: Propellerhead, www.propellerheads.com

PRODUKTNYHET: Japansk baspreamp med svensk design

PRODUKTNYHET: Japansk baspreamp med svensk design

PRODUKTNYHET: Mångsidig mikrofon från Aston

PRODUKTNYHET: Mångsidig mikrofon från Aston