PRODUKTNYHET: Reason Studios annonserar Reason 11 och Reason Rack Plugin

PRODUKTNYHET: Reason Studios annonserar Reason 11 och Reason Rack Plugin

Stora nyheter från svenska Reason Studios (forna Propellerhead). Man annonserar Reason 11 och Reason Rack Plugin.

I en bloggpost skriver Tim Self, vicechef på Reason Studios marknadsavdelning, att namnet Reason länge varit synonymt med företaget och att det gamla namnet kändes omodernt, vilket låter rimligt. Något som dock förvånar är att Reason även kommer som plugg till valfri DAW. Denna kallas Reason Rack Plugin. I dagsläget finns det en VST3-version för betatestare att prova på, och en AU-version är planerad att släppas till vintern. Man annonserar även Reason 11 som såklart kommer med en massa andra nyheter också. Vi återfinner bland annat fem nya moduler, samt flera nya verktyg som snabbar upp arbetsflödet.

Pris: Reason 11 Intro: 79 euro, Reason 11: 349 euro, Reason 11 Suite: 549 euro
Tillverkare: Reason Studios

NYHET: Dispens för rosewood i musikinstrument

NYHET: Dispens för rosewood i musikinstrument

PRODUKTNYHET: Brian Mays signaturljud, nu i IK Multimedias Amplitube

PRODUKTNYHET: Brian Mays signaturljud, nu i IK Multimedias Amplitube