PRODUKTNYHET: TC släpper fristående Finalizermjukvara samt gratis mixanalys i molnet

PRODUKTNYHET: TC släpper fristående Finalizermjukvara samt gratis mixanalys i molnet

TC Electronics Finalizer har varit med oss i många år, både som hårdvara och som plugg till System 6000. Nu kommer den första Finalizermjukvaran för Windows och Mac, med samma algoritmer som originalet.

Den nya Finalizermjukvaran från TC Electronic är lite otippat inte en plugg, utan ett fristående program. Tillsammans med en gratis molntjänst, som analyserar, visualiserar och jämför ljudet, ska nya Finalizer vara ett komplett verktyg för högkvalitativ mastering. TC har portat koden från System 6000 1:1, det är alltså exakt samma verktyg som vi återfinner i den nya mjukvaran med bland annat kompressor, multibandskompressor, eq, limiter, MS-funktioner och mycket mer.

Pris: 199 dollar
Tillverkare: TC Electronic, www.finalizer.com

PRODUKTNYHET: Sampleson SUB, din med en delning

PRODUKTNYHET: Sampleson SUB, din med en delning

PRODUKTNYHET: Två nya vikbara hörlurar från AKG

PRODUKTNYHET: Två nya vikbara hörlurar från AKG