NAMM 2018: Hughes & Kettner träder in i nästa era

NAMM 2018: Hughes & Kettner träder in i nästa era

Introducerar uppföljaren till fjolårets förstärkare era 1.

Efter den stora uppmärksamheten kring den varmt mottagna Tubemeister-serien satsade den tyska tillverkaren under förra året återigen på förstärkare för akustiska gitarrer genom era 1. Och för den som inte minns specifikationerna till den, är den en 250 watt stark fyrakanalslåda med plats för gitarr, sång eller en kombination av bägge i olika konfigurationer, extern utrustning och lineanslutning. EQ-sektion, effektloop och en intern effektuppsättning om 16 stycken varianter finns även ombord. På anslutningssidan ryms bland annat DI ut, stereo ut och optisk S/PDIF ut. 

Så, vad är skillnaden mellan era 1 och era 2? Bara styrkan, faktiskt. Era 2 levererar med sina två åttatumshögtalare och en entumsdiskant totalt 400 watt. Något som dock är oklart i dagsläget är pris och lanseringsdatum.

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: HUGHES & KETTNER, WWW.HUGHES-AND-KETTNER.COM

NAMM 2018: LD Systems MAUI P900 nu tillgänglig på marknaden.

NAMM 2018: LD Systems MAUI P900 nu tillgänglig på marknaden.

NAMM 2018: Radial Engineering släpper klipska hjälpredor för live- och studiobruk

NAMM 2018: Radial Engineering släpper klipska hjälpredor för live- och studiobruk