PRODUKTNYHET: Radial presenterar Presenter

PRODUKTNYHET: Radial presenterar Presenter

Radial Engineering släppte nyligen Presenter, en minimixer som är utformad för att göra ljudläggning vid presentationer och liknande enkelt och smidigt.

Med Presenter adresserar Radial Engineering de problem som ofta uppkommer vid presentationer. Den nya mixern har fått alla de in- och utgångar som normalt krävs vid dessa tillfällen, samtidigt som mixern är lättarbetad med få och tydliga reglage.  

Presenter kommer med en mikrofonförstärkare med balanserad XLR-ingång och 48 volt fantommatning, USB som levererar högkvalitativt ljud direkt från laptop, 3,5 mm ingång för smartphones och liknande och balanserade XLR-utgångar så att mixern enkelt kan anslutas till aktiva högtalare eller PA-system. Det finns separat volymkontroll för mikrofon samt USB-ljud eller 3,5 mm ingång, och mikrofoningången har även low-cut filter samt en enkel EQ med bas och diskant, för att göra det enklare att mixa tal eller sång.

PRIS: 299 DOLLAR
TILLVERKARE: RADIAL ENGINEERING, WWW.RADIALENG.COM

TEST: Roli Blocks

TEST: Roli Blocks

REPORTAGE: Fyra musiker

REPORTAGE: Fyra musiker