PRODUKTNYHET:  Omforma transienter med Couture

PRODUKTNYHET:  Omforma transienter med Couture

Franska utvecklaren Aurburn Sounds annonserade nyligen sin nya transient shaper-plugg Couture, som även fungerar som en dist- och saturations-plugg. 

Counture kommer i två versioner, en fullversion som både fungerar som en transient shaper och som en dist och saturator, samt en gratisversion som bara omformar transienter. Båda versionerna har samma parametrar för transientomformning: speed, sharpen, front och back; med möjlighet att välja mellan tre typer av ljud: flat, human och sybil. Gratisversionen saknar dock fullversionens dist- och saturationsdel, som innehåller kontroller för sex olika typer av dist- och saturationseffekter: bit, rect, fuzz, sine, bass och tube. Counture finns som AAX, Audio Unit och VST2 för Mac och Windows.
 

Pris: 49 euro
Tillverkare: Aurburn Sounds, www.auburnsounds.com
 

PRODUKTNYHET: Enkel och prisvärd virtuell Solina

PRODUKTNYHET: Enkel och prisvärd virtuell Solina

PRODUKTNYHET:  Klassisk gitarrmodell med aktivt PAF-ljud från Cort

PRODUKTNYHET: Klassisk gitarrmodell med aktivt PAF-ljud från Cort