PRODUKTNYHET: Två nya produkter från Drawmer

PRODUKTNYHET: Två nya produkter från Drawmer

Engelska Drawmer passade på att visa upp två nya produkter på Musikmesse 2019, den stora årliga musikmässan i Frankfurt.

Drawmer 1974 är en nyutvecklad stereo-eq som hämtat inspiration från klassisk utrustning från 70-talet. Eq:n har fyra band, varav två är parametriska, och vi återfinner även variabla hög- och lågpassfilter. Enligt Drawmer har 1974 en musikalisk och tydlig karaktär, som passar lika bra för ljudskulptering, som för mastering. Den andra produkten Drawmer presenterade är saturatorn och stereobreddaren 1976. 1976 kommer med tre separata stereoband för saturation och stereobredd, och även denna gång har Drawmer hämtat inspiration från utrustning från 70-talet. Enligt Drawmer kan 1976 producera ett varmt och mjukt analogt ljud, som man inte återfinner i digitala motsvarigheter.

Pris: cirka 10 000 kronor
Tillverkare: Drawmer, www.drawmer.com

PRODUKTNYHET: Gitarrer för Game of Thrones-fantaster

PRODUKTNYHET: Gitarrer för Game of Thrones-fantaster

PRODUKTNYHET: Ny modell i Fenders Alternate Reality-serie

PRODUKTNYHET: Ny modell i Fenders Alternate Reality-serie