PRODUKTNYHET: Gitarrer för Game of Thrones-fantaster

PRODUKTNYHET: Gitarrer för Game of Thrones-fantaster

Efter snart tio år är sista säsongen av Game of Thrones igång. Detta firas lite oväntat av Fender med tre custom shop-modeller, som alla är hutlöst dyra. 

De nya customshop-modellerna från Fender är utvecklade i samarbete med Game of Thrones-skaparen och gitarristen D.B. Weiss. Tillsammans har man tagit fram tre modeller som ska motsvara de tre största husen i Game of Thrones. The House Stark Telecaster är en lättviktig Winterfell-inspirerad Telecaster i färgen Raven Black, med en jättevarg på plektrumskyddet. Pris? 25 000 dollar. Tycker man det är för billigt så kan man kolla in The House Lannister Jaguar. Denna Jaguar har hämtat inspiration från familjen Lannisters förmögenhet, och kommer i färgerna Burnt Crimson och Lannister Gold. Priset är 30 000 dollar, men man får ha i åtanke att det är riktigt guld Fender använt i tillverkningen. Men dyrast av dem alla är dock The House Targaryen Stratocaster. Priset på 35 000 dollar inkluderar inte bara en fräck gitarr med draksigill och plektrumskydd av läder, du får även världens enda gitarrmodell i färgen Dragonglass Black.

GOT-insert1.jpg

Pris: 25 000 – 35 000 dollar
Tillverkare: Fender www.fender.com

PRODUKTNYHET: Shure lanserar ett helt gäng nya myggor

PRODUKTNYHET: Shure lanserar ett helt gäng nya myggor

PRODUKTNYHET: Två nya produkter från Drawmer

PRODUKTNYHET: Två nya produkter från Drawmer