PRODUKTNYHET: Shure lanserar ett helt gäng nya myggor

PRODUKTNYHET: Shure lanserar ett helt gäng nya myggor

Amerikanska mikrofontillverkaren Shure lanserar en ny serie med myggmikrofoner, Twinplex.

Twinplex-serien från Shure består i dagsläget av fem mikrofoner: fyra myggor och ett headset. Den nya serien riktar sig mot professionell användning inom teater, broadcast samt tv och film. Alla mikrofoner går att få i olika färger, för att enkelt smälta in i olika typer av produktioner. Första mikrofonen i serien, TL45, är inriktad mot teater och kommer med 1,1 mm tunn kabel, låg känslighet, hög ljudtrycksförmåga, samt LEMO-kontakt. Med TL46 har Shure istället fokuserat på brusnivå och ljudkvalitet. Mikrofonen passar för dialog då den har hög känslighet och lite lägre ljudtryckförmåga. TL46 finns både i LEMO- och MTQG-utförande. Den tredje mikrofonen, TL47, är av all-round-typ och fungerar enligt Shure med det mesta. Mikrofonen har fyra kontakter att välja på: XLR, MDOT, LEMO eller MTQG, och vill man löda själv så går det att få mikrofonen helt utan kontaktdon. Det gäller även TL48, som är tänkt för tal och dialog i tv och film. Sist ut är headsetet TH53, som är bekvämt och flexibelt, lätt att justera, och har samma naturliga ljud som övriga mikrofoner i serien.

Pris: 399 - 599 dollar
Tillverkare: Shure www.shure.com

PRODUKTNYHET: Första synten från Brainworkx

PRODUKTNYHET: Första synten från Brainworkx

PRODUKTNYHET: Gitarrer för Game of Thrones-fantaster

PRODUKTNYHET: Gitarrer för Game of Thrones-fantaster