PRODUKTNYHET: Eko från Valhalla

PRODUKTNYHET: Eko från Valhalla

Valhalla DSP är välkända för sina utmärkta reverb, men deras första delay har tagit sin tid, och inte förrän nu släpps det efterlängtade ekot från Valhalla.

Nya Valhalla Delay är en matig plugg med inte mindre än sju olika typer av delay och ekon att välja mellan. Du återfinner klassiska algoritmer såsom Tape, Digital och HiFi, men även lite udda varianter som BBD, som ger ett mörkt lofi-ljud, Ghost, en unik algoritm från Valhalla som skiftar frekvenserna för en annorlunda ljudbild, samt två delay där det går att ändra tonhöjd. Det finns även ett flertal stilar att välja på, allt från PingPong och Single, till mer udda varianter som Quad och Ratio. Som sig bör, för en produkt från Valhalla, kommer Valhalla Delay med ett avskalat och funktionellt gränssnitt.

Pris: 50 dollar
Tillverkare: Valhalla DSP, valhalladsp.com

PRODUKTNYHET: Exklusivt interface från Antelope

PRODUKTNYHET: Exklusivt interface från Antelope

PRODUKTNYHET: Första synten från Brainworkx

PRODUKTNYHET: Första synten från Brainworkx