Företaget MeeBlip lanserar ett portabelt MIDI-interface

Företaget MeeBlip lanserar ett portabelt MIDI-interface

Man skulle inte tro att ett MIDI-interface var en så het produkt idag, men MeeBlips interface cubit go visade sig var en storhit. Deras första batch av det lilla portabla MIDI-interfacet sålde slut på 24 timmar, men nu är man på gång igen.

Cubit go är både ett MIDI-interface och -router, med hårdvarubaserad MIDI-thru, vilket innebär att det du skicka in via DIN-, eller USB-kontakten skickas direkt ut på alla fyra MIDI-out-kontakterna. Den får ström via USB-anslutningen från din dator, och fungerar även med smarta telefoner och surfplattor, tack vare att den inte behöver några extra drivrutiner. Den är lite och kompakt (den väger 1190g). Den har en USB-kontakt för kontakt in/ut med din dator, en MIDI-in och fyra MIDI-ut., och den fungerar med både macOS, Windows, Linux, iOS, och Android.

Pris: just nu 59:95 dollar (normalpris: 79:95 dollar)
Tillverkare: meeblip, www.meeblip.com

Kazrog presenterar True Iron

Kazrog presenterar True Iron

Arturia släpper 3 Delays You’ll Actually Use

Arturia släpper 3 Delays You’ll Actually Use