PRODUKTNYHET: Kraftig dansk Boost

PRODUKTNYHET: Kraftig dansk Boost


Danska pedaltillverkaren LunaStone tyckte uppenbarligen att 15 dB förstärkning inte riktigt räckte till, för nu kommer Boost 18 med hela 18 dB ren gain.

LunaStones nya gitarrpedal Boost 18 är en utveckling av boostpedalen The Pusher, och kommer i samma smidiga format, med lika ljud, fast med 3 dB extra förstärkning. Enligt tillverkaren är Boost 18 en ‘clean booster’, samtidigt som den är tweakad för att lämna en musikalisk ton med ett rörlikt ljud. LunaStones chefsdesigner Steen Grøntved har lagt ner mycket tid i utvecklingen av pedalen, och har bland annat jämfört ljud och kretsdesign med ett flertal konkurrenter för att kunna utveckla den ultimata boostpedalen. Boost 18 är tillverkad av högkvalitativa komponenter och har ‘True-bypass’.

Pris: 109 euro
Tillverkare: LunaStone, www.lunastonepedals.com

PRODUKTNYHET: St. Vincent signaturmodell från Music Man

PRODUKTNYHET: St. Vincent signaturmodell från Music Man

PRODUKTNYHET: Limiterad Jazz-Tele från Fender

PRODUKTNYHET: Limiterad Jazz-Tele från Fender